fbpx
on air now

VACATURE senior marketing & communicatie specialist 0,8


home

Ben jij een ervaren marketeer met een visie en nieuwsgierige blik op cultuur en actuele ontwikkelingen? Word jij enthousiast van concerten en vernieuwende vormen van muziek en theater? En weet jij met jouw ideeën en expertise in marketing het publiek hiervoor te bereiken en een stevige input te leveren aan ons rebrandingtraject? Stap dan in de veelzijdige wereld van Asko|Schönberg.

AskoSchönberg foto: Ada Nieuwendijk

Wat ga je doen

Als senior marketing & communicatie specialist ben je verantwoordelijk voor de marketing & communicatie binnen Asko|Schönberg, van strategie tot uitvoering. Je bent niet bang om nieuwe wegen in te slaan en te experimenteren met vernieuwende marketingstrategieën. Je houdt van uitdagingen en bent een teamspeler.  Je werkt nauw samen met de zakelijk en artistiek directeur en de twee gedreven en enthousiaste marketing medewerkers en je bent betrokken bij alle concerten en voorstellingen. Dit alles in een prettige werksfeer waarin je alle ruimte krijgt je te ontwikkelen.

Het marketingteam bestaat uit een social media/contentmarketeer en een interim branding strateeg.

Verder

Onze ideale kandidaat

Dit is wat je krijgt

Wie zijn wij

Asko|Schönberg is hét toonaangevende ensemble voor nieuwe muziek, zowel nationaal als internationaal. Wij produceren en presenteren gedurfde (interdisciplinaire) concerten en voorstellingen met gecomponeerde muziek uit de 20ste en 21ste eeuw in uiteenlopende settingen, van concertpodia en buitenfestivals tot aan theaterzalen. Daarnaast ontwikkelen we onderzoeksprojecten en educatieve activiteiten. De nadruk ligt op het stimuleren en creëren van nieuw werk door makers van nu. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing, verrijking en samenwerkingen met makers. Met een bevlogen team en een flinke dosis energie realiseren we elk seizoen een reeks concerten en voorstellingen die te zien zijn van Amsterdam tot Sydney in zalen en op festivals van ADE tot Holland Festival. Binnen de organisatie is aandacht voor inclusie, diversiteit, (digitale) innovatie en duurzaamheid.

Solliciteren

Wil je onderdeel zijn van Asko|Schönberg? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Ellis van de Giessen, zakelijk directeur via info@askoschoenberg.nl onder vermelding van ‘Sollicitatie senior marketing & communicatie’. De sluitingsdatum is 27 juni 2024.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken (de eerste ronde is in de week van 1 juli) met de zakelijk directeur en de marketingmedewerkers.  

Asko|Schönberg hecht groot belang aan diversiteit. We nodigen dan ook iedereen uit, die zich in deze functie herkent, te reageren, ongeacht afkomst en/of achtergrond, en daarmee een afspiegeling te vormen van onze diverse samenleving.