fbpx
on air now

Vacature productieleider – full time (per direct)


home

Asko|Schönberg is het toonaangevende ensemble voor nieuwe muziek. Kwaliteit, experiment en vernieuwende programmering met oog voor actualiteit zijn de belangrijkste pijlers. Met een rijk netwerk aan musici, dirigenten, componisten en getalenteerde jonge makers bouwt Asko|Schönberg aan het repertoire van de toekomst.

Het ensemble is een toegankelijk platform dat met innovatieve en energieke partners bouwt aan de voortdurende ontwikkeling van de eigentijdse gecomponeerde muziek in al haar verschillende vormen. Zowel de topcollectie van de grote 20ste-eeuwse componisten als het allernieuwste 21ste-eeuwse werk worden uitgevoerd op concertpodia, festivals en in interdisciplinaire voorstellingen. Vanuit de Amsterdamse thuisbasis opereert het ensemble over de hele wereld.

Alle projecten bij Asko|Schönberg zijn anders qua vorm en inhoud. Vliegen op de automatische piloot is er niet bij. Creativiteit, een flinke dosis energie en flexibiliteit worden zeer gewaardeerd.

Als productieleider heb je een verbindende positie binnen de organisatie. Je zorgt voor het volledige productieproces van onze projecten en concerten. Daarbij sta je in nauw contact met componisten, musici, technici, marketing en kantoorteam. Je houdt van uitdagingen, bent een teamspeler, werkt nauwkeurig en zorgt voor een goed verloop van de projecten. Dit alles in een prettige werksfeer en veilige werkomgeving.

Wat doe je:

Wat heb je nodig?

Wij bieden:

Inlichtingen en sollicitatie

Asko|Schönberg hecht groot belang aan diversiteit. We nodigen dan ook iedereen uit, die zich in deze functie herkent, te reageren ongeacht afkomst en/of achtergrond en daarmee een afspiegeling te vormen van onze diverse samenleving.

Stuur je sollicitatie – voorzien van motivatiebrief en cv – aan Ellis van de Giessen, zakelijk directeur via info@askoschoenberg.nl onder vermelding van ‘sollicitatie productieleider’.

Heb je nog vragen? Mail naar: info@askoschoenberg.nl