fbpx
on air now

Vacature producent


Ben je een ervaren producent die met een dosis positieve energie de meest uiteenlopende muziekprojecten produceert? Heb je ervaring met de organisatie van concerten en interdisciplinair werken? Sta je vooraan als het gaat om de ontwikkeling van actuele en innovatieve producties? Bouw dan samen met ons aan het repertoire van de toekomst.

Asko|Schönberg zoekt een gedreven producent (0,8 fte)

Als producent bij Asko|Schönberg zorg je voor het volledige productieproces van onze projecten en concerten. Daarbij sta je in nauw contact met componisten, musici, technici, marketing en kantoorteam. Je houdt van uitdagingen, bent een teamspeler, werkt nauwkeurig en zorgt voor een goed verloop van (interdisciplinaire) projecten.

Bij Asko|Schönberg zijn geen twee projecten hetzelfde. Elk project heeft zijn eigen vorm en inhoud. Vliegen op de automatische piloot is er dus niet bij. Creativiteit, een flinke dosis energie en flexibiliteit zijn een must.

Wat ga je doen?

Wie zoeken wij?

Onze ideale producent:

Wat hebben wij je te bieden?

Solliciteren

Wil je graag onderdeel zijn van Asko|Schönberg? Of heb je vragen? Stuur dan een mail naar Ellis van de Giessen, zakelijk directeur via info@askoschoenberg.nl onder vermelding van ‘sollicitatie producent’. Ellis neemt dan contact met je op. De sluitingsdatum is 16 juni ‘23.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken (de eerste ronde is op donderdag 22 juni, tweede ronde is op 27 juni) met de zakelijk directeur en hoofd productie.

Asko|Schönberg hecht groot belang aan diversiteit. We nodigen dan ook iedereen uit, die zich in deze functie herkent, te reageren ongeacht afkomst en/of achtergrond en daarmee een afspiegeling te vormen van onze diverse samenleving.

Asko|Schönberg is een toonaangevend muziekensemble dat zich volledig richt op de ontwikkeling van nieuwe gecomponeerde muziek. Kwaliteit, experiment en vernieuwende programmering met oog voor actualiteit zijn de belangrijkste pijlers. Met een breed netwerk aan musici, dirigenten, componisten, kunstenaars en getalenteerde jonge (theater)makers bouwen we aan het repertoire van de toekomst.

We voeren zowel de meesterwerken uit van de 20e-eeuw als het allernieuwste werk van de 21e eeuw. Onze optredens vinden plaats op concertpodia, theaterzalen, festivals en in interdisciplinaire voorstellingen. Vanuit de Amsterdamse thuisbasis opereert het ensemble over de hele wereld.

www.askoschoenberg.nl