fbpx
on air now

VACATURE marketing & communicatie specialist 0,8


Ben jij een marketeer met een open en nieuwsgierige blik op cultuur en actuele ontwikkelingen? Word jij enthousiast van concerten, innovatieve projecten en interdisciplinaire voorstellingen? En weet jij met jouw ideeën en expertise in marketing het publiek hiervoor te bereiken en een stevige input te leveren aan ons rebrandingtraject? Stap dan in de veelzijdige wereld van Asko|Schönberg.

Asko|Schönberg in Tbilisi

Asko|Schönberg is hét toonaangevende ensemble voor nieuwe muziek, zowel nationaal als internationaal. Wij produceren en presenteren gedurfde (interdisciplinaire) concerten en voorstellingen met gecomponeerde muziek uit de 20ste en 21ste eeuw in uiteenlopende settingen, van concertpodia en buitenfestivals tot aan theaterzalen. Daarnaast ontwikkelen we onderzoeksprojecten en educatieve activiteiten. De nadruk ligt op het stimuleren en creëren van nieuw werk door makers van nu. Wij zijn voortdurend op zoek naar vernieuwing, verrijking en samenwerkingen met makers. Met een bevlogen team en een flinke dosis energie realiseren we elk seizoen een reeks concerten en voorstellingen die te zien zijn van Amsterdam tot Sydney in zalen en op festivals van ADE tot Holland Festival. Binnen de organisatie is aandacht voor inclusie, diversiteit, (digitale) innovatie en duurzaamheid.

Als marketing & communicatie specialist werk je nauw samen in een gedreven en enthousiast team en ben je betrokken bij alle projecten. Je bent niet bang om nieuwe wegen in te slaan en te experimenteren met vernieuwende marketingstrategieën. Je houdt van uitdagingen en bent een teamspeler. Dit alles in een prettige werksfeer waarin je alle ruimte krijgt je te ontwikkelen.    

Wat ga je doen?

Wie zoeken wij?

Onze ideale kandidaat: 

Wat hebben wij je te bieden?

Solliciteren

Wil je onderdeel zijn van Asko|Schönberg? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Ellis van de Giessen, zakelijk directeur via info@askoschoenberg.nl onder vermelding van ‘sollicitatie marketing & communicatie’. De sluitingsdatum is 16 april 2024.

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken (de eerste ronde is op dinsdag 23 april) met de zakelijk directeur en de marketingmedewerkers.  

Asko|Schönberg hecht groot belang aan diversiteit. We nodigen dan ook iedereen uit, die zich in deze functie herkent, te reageren, ongeacht afkomst en/of achtergrond, en daarmee een afspiegeling te vormen van onze diverse samenleving.