fbpx
on air now

Vacature junior producent


Sta jij bekend als een echte regelaar? Ben je energiek en ontgaat niets jou? Word jij enthousiast van het organiseren van concerten en interdisciplinaire voorstellingen? Stap dan in de veelzijdige wereld van de nieuwe muziek van Asko|Schönberg.

Vacature junior producent (0,8 fte)

Als junior producent werk je nauw samen met de productieleiders. Je bent betrokken bij het volledige productieproces van onze projecten en concerten. Daarbij sta je in nauw contact met componisten, musici, technici, marketing en kantoorteam. Je houdt van uitdagingen, bent een teamspeler, werkt nauwkeurig en zorgt voor een goed verloop van de (interdisciplinaire) projecten. Dit alles in een prettige werksfeer waarin je alle ruimte krijgt je te ontwikkelen.

Alle projecten bij Asko|Schönberg zijn anders qua vorm en inhoud. Vliegen op de automatische piloot is er dus niet bij. Geen uitdaging is jou te groot. Hoe complexer het wordt, hoe leuker jij het vindt. Creativiteit, een flinke dosis energie en flexibiliteit zijn een must.

Wat doe je:

Wat heb je nodig?

Wij bieden:

Een salaris dat aansluit bij de cao Muziekensembles, afhankelijk van ervaring.

Solliciteren

Heb je vragen of wil je direct solliciteren? Stuur dan een mail naar Ellis van de Giessen (zakelijk directeur) via info@askoschoenberg.nl onder vermelding van ‘sollicitatie junior producent’. Ellis neemt dan contact met je op. De sluitingsdatum is 16 juni ‘23.

De sollicitatieprocedure bestaat uit één gesprek (op donderdag 22 juni) met de zakelijk directeur en een collega uit het team.