fbpx
on air now

Vacature junior producent


Sta jij bekend als een echte regelaar? Ben je energiek en ontgaat niets jou? Word jij enthousiast van het organiseren van concerten en interdisciplinaire voorstellingen? Stap dan in de veelzijdige wereld van de nieuwe muziek van Asko|Schönberg.

Vacature junior producent (32 – 40 uur per week)

Als junior producent werk je nauw samen met de productieleiders. Je bent betrokken bij het volledige productieproces van onze projecten en concerten. Daarbij sta je in nauw contact met componisten, musici, technici, marketing en kantoorteam. Je houdt van uitdagingen, bent een teamspeler, werkt nauwkeurig en zorgt voor een goed verloop van de interdisciplinaire projecten. Dit alles in een prettige werksfeer waarin je alle ruimte krijgt je te ontwikkelen.

Alle projecten bij Asko|Schönberg zijn anders qua vorm en inhoud. Vliegen op de automatische piloot is er dus niet bij. Geen uitdaging is jou te groot. Hoe complexer het wordt, hoe leuker jij het vindt. Creativiteit, een flinke dosis energie en flexibiliteit zijn een must.

Wat doe je

Wat heb je nodig?

Wij bieden

Inlichtingen en sollicitatie

Heb je vragen? Stuur dan je naam en telefoonnummer naar Ellis van de Giessen, zakelijk directeur via info@askoschoenberg.nl onder vermelding van ‘sollicitatie junior producent’. Ellis neemt dan contact met je op.

Sollicitaties zijn welkom op ditzelfde mailadres. De sluitingsdatum is 30 juni.

De sollicitatieprocedure bestaat uit één gesprek met de zakelijk directeur en een collega uit het team.

Asko|Schönberg hecht groot belang aan diversiteit. We nodigen dan ook iedereen die zich in deze functie herkent uit om te reageren, ongeacht je afkomst en/of achtergrond. Met ons team ambiëren we een afspiegeling te vormen van onze diverse samenleving.

Over Asko|Schönberg

We zijn een toonaangevend ensemble voor nieuwe muziek. Kwaliteit, experiment en vernieuwende programmering met oog voor actualiteit zijn de belangrijkste pijlers. Met een rijk netwerk aan musici, dirigenten, componisten en getalenteerde jonge makers bouwen we aan het repertoire van de toekomst.

Het ensemble is een toegankelijk platform dat met innovatieve en energieke partners bouwt aan de voortdurende ontwikkeling van de eigentijdse gecomponeerde muziek in al haar verschillende vormen. Zowel de topcollectie van de grote 20ste-eeuwse componisten als het allernieuwste 21ste-eeuwse werk worden uitgevoerd op concertpodia, festivals en in interdisciplinaire voorstellingen. Vanuit de Amsterdamse thuisbasis opereert het ensemble over de hele wereld.