fbpx
on air now

Junior bestuurslid gezocht


Heb jij ambities bij te dragen aan het culturele leven in Amsterdam en daarbuiten, heb je frisse ideeën en zou je willen meedenken en meedoen in het bestuur van een heel bijzonder muziekensemble?

Ben je niet bang voor nieuwe muziek en (soms) gekke projecten? Dan ben jij misschien degene die we zoeken!

Asko|Schönberg is een groep musici, regelaars en makers die nieuwe muziek maakt, vaak ook met een grote rol voor dansers, acteurs, filmers en mensen uit allerlei andere disciplines. We zijn te zien op podia van concertzalen, theaters, festivals en ongewone locaties in binnen- en buitenland.

Wat bieden en zoeken wij? Asko|Schönberg is georganiseerd in een stichting met een enthousiast bestuur dat erop toeziet dat iedereen in de organisatie goed kan functioneren. Wij willen in ons bestuur iemand erbij hebben, die graag kennis en ervaring wil opdoen of uitbreiden in het goed besturen van een organisatie. We hebben (professionele) bestuursleden die hun ervaring van harte delen. En op hun beurt willen ze graag van jou leren en door jou geïnspireerd worden. Als junior ben je een volwaardig bestuurslid: je denkt mee, vergadert en bent medeverantwoordelijk. Je steekt je mening niet onder stoelen of banken en hebt wat met muziek en vernieuwing. Ervaring is dus niet nodig, wel een flinke dosis energie en zin om verantwoordelijkheid te nemen. En je vindt het leuk concerten en voorstellingen van ons te bezoeken.

Ben jij zo iemand? Mail, dm of bel met ons, dan maken we een afspraak en vertellen we meer. Je kunt contact opnemen met Sophie Hoogeboom, secretaris van het bestuur en bereikbaar op sophie@commoneye.nl of direct op 06 245 04 072.