fbpx
on air now

Stairway to Music #3 – muziek uit de voorstelling Brave New World 2.0


home

In deze Stairway to Music video van Asko|Schönberg nemen we je mee terug naar de succesvolle NITE productie Brave New World 2.0 uit 2019.

De Koepelkerk in Amsterdam vormt het bijzondere decor waarin je android Lucy haar fantastische solo ziet dansen, terwijl je componist Jonathan Reus ziet losgaan met de musici van Asko|Schönberg en Slagwerk Den Haag. Voor deze muziek koos Jonathan bijzondere instrumenten zoals een wasbord en taperecorders.

Brave New World 2.0 (geregisseerd door Guy Weizman) is een van de vele samenwerkingen tussen de musici van Asko|Schönberg en Slagwerk Den Haag en de dansers en acteurs van Club Guy & Roni en het Noord Nederlands Toneel. Onder de noemer van NITE (het Nationaal Interdisciplinair Theater Ensemble) maken we interdisciplinaire voorstellingen die je raken.

Stairway to Music
Met Stairway to Music presenteert Asko|Schönberg online een muzikale en cinematografische verkenning van het verrassende, rijke repertoire én splinternieuwe composities. Elke video is gefilmd op een unieke locatie, en in elke film figureert een trap!

Check alle Stairway to Music video’s via de 3D Stairway website.

Abonneer je op ons youtube kanaal dan krijg je een seintje zodra er weer een nieuwe Stairway to Music video verschijnt!

Credits Stairway #3
Hello Lucy
Jonathan Reus compositie, electronica
Roni Haver, Guy Weizman choreografie
Harold Luya dans
Jeroen Kimman banjo
Joey Marijs, Vitaly Medvedev (for Slagwerk Den Haag) percussie
Noa Eyl viool
Maya Fridman cello

Willem Gerritsen videoregie