fbpx
on air now

TOTEM(s)


Jonge kunstenaars aan het werk

home

6 8 jul 2018

In de tweede editie van TOTEM(s), Théâtre Opéra Texte et Ecrtiture Musicale pour le Spectacle, worden jonge kunstenaars – componisten en (toneel)schrijvers – samengebracht. Ze werken in het prachtige oude klooster La Chartreuse (Villeneuve-lès-Avignon, FR) aan kameropera’s die in juli 2018 gepresenteerd worden.

De kunstenaars worden op verschillende gebieden professioneel begeleid. Het doel van dit project is om jonge auteurs en componisten elkaar te laten ontmoeten en zo nieuw materiaal te laten ontstaan voor opera en muziektheater. In de praktijk blijkt het vaak lastig om muziektheaterproducties van de grond te krijgen, omdat makers weinig gelegenheid hebben elkaar te ontmoeten en samen te werken. Daarom is deze broedplaats gecreëerd. Asko|Schönberg zorgt voor de muzikale uitvoering.

TOTEM(s) wordt georganiseerd en geproduceerd door de CNES-Chartreuse, in samenwerking met Roland Auzet (Act-Opus, Lyon), mmv Asko|Schönberg. TOTEM(s) krijgt financiële steun van de Orange Foundation, Pro Helvetia (Zwitserse stichting voor cultuur), Chartreuse Endowment Fund en ondersteuning van SACD, ARTCENA, DGCA (structurele support – project Europese).

 

Artists

ASKO|SCHÖNBERG
dirigent Joey Marijs

Wilbert Bulsink & Gwendoline Soublin
Périphérique intérieur
Nuno da Rocha & Catherine Verlaguet
Le doux monstre d’Elise
Antoine Fachard & Kévin Keiss
Retour à l’effacement
Justina Repeckaite & Douna Loup
Incanta
Jamie Man, Nuno Da Rocha &  Clément Bondu

L’enfant
Julien Guillamat & Gwendoline Soublin
Géante Rouge

 

Word Vriend van Asko|Schönberg en steun onze uitvoeringen. Lees hier meer

Binnenkort
Geweest

jul. 8 2018

zondag

0:00

Villeneuve-lès-Avignon

La Chartreuse

jul. 7 2018

zaterdag

0:00

Villeneuve-lès-Avignon

La Chartreuse

jul. 6 2018

vrijdag

0:00

Villeneuve-lès-Avignon

La Chartreuse