fbpx
on air now

TOTEM(S)


Als gevolg van de Coronamaatregelen kan deze editie helaas niet doorgaan

3 5 jul 2020

Voor de derde keer werkt Asko|Schönberg mee aan het project TOTEM(s) in Frankrijk. De uitvoeringen die  gepland stonden in juli zijn geannuleerd. Mogelijk wordt deze editie verschoven naar een ander tijdstip.

In TOTEM(s), Théâtre Opéra Texte et Ecrtiture Musicale pour le Spectacle, worden kunstenaars – componisten en (toneel)schrijvers – samengebracht. Ze werken in het prachtige oude klooster La Chartreuse (Villeneuve-lès-Avignon, FR) aan kameropera’s die in juli 2020 gepresenteerd worden.
De kunstenaars worden op verschillende gebieden professioneel begeleid. Het doel van dit project is om  auteurs en componisten elkaar te laten ontmoeten en zo nieuw materiaal te laten ontstaan voor opera en muziektheater. In de praktijk blijkt het vaak lastig om muziektheaterproducties van de grond te krijgen, omdat makers weinig gelegenheid hebben elkaar te ontmoeten en samen te werken. Daarom is deze broedplaats gecreëerd. Met de deelnemende componisten Luke Deane en Pete Harden heeft Asko|Schönberg al vaker gewerkt. Asko|Schönberg zorgt voor de muzikale uitvoering van de kameropera’s.

Asko|Schönberg

Joey Marijs dirigent
Lieselot de Wilde zang
Luke Deane componist
Julie Gilbert schrijver
Pete Harden componist
Pauline Peyrade schrijver
Sérgio Rodrigo componist
Hakim Bah schrijver
Victor Pavel componist
Valérian Guillaume schrijver
Josquin Schwizgebel componist
Julie Ménard schrijver

Word Vriend van Asko|Schönberg en steun onze uitvoeringen. Lees hier meer

jul. 3 2020

vrijdag

0:00
Première

Villeneuve-lès-Avignon

La Chartreuse

jul. 4 2020

zaterdag

0:00
Concert

Villeneuve-lès-Avignon

La Chartreuse

jul. 5 2020

zondag

0:00
Concert

Villeneuve-lès-Avignon

La Chartreuse