fbpx
on air now

NITE Nights


24 hour art carrousel

28 apr 3 jul 2020

Never waste a good crisis” zei Winston Churchill kort na de 2e wereldoorlog. In deze uitdagende tijden gaan wij op zoek naar antwoorden en oplossingen om ook nu de theaters en schouwburgen gesloten zijn en we allemaal in thuisisolatie zitten voorstellingen te maken én te tonen aan publiek. Daarvoor bouwden we de afgelopen weken het virtuele NITE Hotel, met een grote theaterzaal en verschillende kamers.

Het NITE-ensemble (met acteurs van het Noord Nederlands Toneel, dansers van Club Guy & Roni en musici van Asko|Schönberg en Slagwerk Den Haag) experimenteert met een online performance op afstand die tegelijk heel dichtbij is. Op 28 april opende het virtuele NITE hotel zijn deuren. Met lege gangen, maar kamers vol theater, dans, muziek en visuele kunst.

In de bar kun je samen met anderen een drankje drinken en ervaringen delen. Dit kan 1-op-1 of in een groepsgesprek. Dwaal door de gangen, open de deuren en ontmoet live een aantal uiteenlopende personages. Raak je de weg kwijt? Bij de receptie zijn altijd robots aanwezig die je vriendelijk de weg zullen wijzen.


Nieuw werk gemaakt ten tijden van de Coronacrisis
Geïnspireerd op de new togetherness die gedwongen thuisisolatie met zich meebrengt zoekt het NITE-ensemble hoe gescheiden individuen toch een gemeenschap kunnen vormen. En vindt en passant opnieuw uit wat theater kan zijn en kan betekenen in tijden van Corona. Een virtueel hotel als ‘nieuw theater’ of misschien een simulatie van een theater-ervaring. Het NITE-hotel is virtueel gratis toegankelijk. Meld je aan via de links hieronder.

NITE

Asko|Schönberg
Slagwerk Den Haag
Noord Nederlands Toneel
Club Guy & Roni
Guy Weizman regisseur

Word Vriend van Asko|Schönberg en steun onze uitvoeringen. Lees hier meer

Binnenkort
Geweest

jul. 3 2020

vrijdag

20:00
24 HOUR ART CARROUSEL
Gratis toegankelijk
Tickets

mei. 2 2020

zaterdag

19:30
HOKETUS/MECHANICAL ECSTASY

NITE Hotel

Gratis toegankelijk
Tickets

mei. 1 2020

vrijdag

19:30
BEFORE/AFTER

NITE Hotel

Gratis toegankelijk
Tickets

apr. 30 2020

donderdag

19:30
BEFORE/AFTER (PREMIÈRE)

NITE Hotel

Gratis toegankelijk
Tickets

apr. 29 2020

woensdag

19:30
LOVE

NITE Hotel

Gratis toegankelijk
Tickets

apr. 28 2020

dinsdag

19:30
HAPPINESS

NITE Hotel

Gratis toegankelijk
Tickets

Backstage