on air now

Maak je Punt #2


Dit evenement is terug te kijken

apr 20 2021

Muzikant James Oesi gelooft in de kracht van een gestructureerd schema. Een schema gericht op jouw optimaal functioneren i.p.v. maximaal functioneren. Een schema dat heilig is: inclusief de powernaps! Dit roept vragen op over discipline, verwachtingen, egoïsme en effectiviteit. Praat je mee?

Samen met oud-schaatser Beorn Nijenhuis, nu neuro-wetenschapper, deed James Oesi onderzoek naar zijn optimale schema om zo effectief mogelijk te kunnen studeren.  Het werkschema waar  James nu mee werkt is daaruit afgeleid en bestaat uit blokken van 45 minuten. Het aantal blokken per dag kan verschillen (6, 7, 8, 9?!) maar de 45 minuten zijn heilig. Niet korter, niet langer.

Ben jij nieuwsgierig om James zijn schema uit te proberen? Schrijf je hier in voor het evenement en ontvang zijn schema om zelf in werking te zetten. Bespreek vervolgens je bevindingen op 20 april tijdens een live Zoom gesprek met James & Beorn, of luister mee via www.askoschoenberg.nl/live.

 

Gespreksleider Roziena Salihu (multidisciplinair maken en spoken word artist) ondervraagt James en Beorn en nodigt je uit mee te praten, kritische vragen te stellen en ervaringen te delen.

James Oesi

contrabassist en deelnemer onderzoek

Beorn Nijenhuis

oud-schaatser/neuro-wetenschapper

Roziena Salihu

gespreksleider

Word Vriend van Asko|Schönberg en steun onze uitvoeringen. Lees hier meer

apr. 20 2021

dinsdag

19:30

Amsterdam

GRASpunt

Backstage