fbpx
on air now

Dag van de Componist: Night Shift


Publiek wordt speler

home

jun 15

In Night Shift – The Rehearsal wordt het publiek op speelse wijze medemaker en -speler. Samen met musici, koor, solisten en dirigent creëren ze een wereld waarin de onderlinge grenzen vervagen.

Shakespeare’s Midsummer Night’s Dream 
vormt het uitgangspunt van Night Shift.

Hierin komen de ambachtslieden, een groep amateur-acteurs, samen om een toneelstuk te repeteren. Uit dit gegeven, een stuk in een toneelstuk, ontstond het idee voor Night Shift: een openbare repetitie die wordt gebruikt om een ​​voorstelling te ontwikkelen die uniek is voor elke plaats, tijd of presentatie.

Componist Cathy Milliken nodigt iedereen uit nieuwsgierig te zijn en mee te doen tijdens de Dag van de Componist. Want hoe leuk en spannend is het om als bezoeker actief deel te nemen en daarmee, samen met de musici, bij te dragen aan het eindresultaat.
Het is GRATIS mét ticket! Klik op de ticketlink voor aanmelding bij de zaal.
Het programma begint met een gezamenlijke repetitie van 20 min, na een pauze start het concert dat ca 40 min. duurt.

Dit concert is onderdeel van de Dag van de Componist waarin Nederland het belang, de waarde en het plezier van levende eigentijdse muziek viert. Klik hier voor meer informatie over deze dag en wat er allemaal te doen is.

 

Night Shift werd geschreven in opdracht van CONNECT, The Audience as Artist een initiatief ondersteund door ART MENTOR FOUNDATION LUCERNE ism London Sinfonietta, Ensemble Modern, Asko|Schönberg, Ensemle intercontemporain en Remix Ensemble. Voor meer info over CONNECT bekijk de video onderaan deze pagina.

Cathy Milliken

Night Shift - The Rehearsal

Asko|Schönberg

Koor

Jonathan Stockhammer dirigent
Helena Rasker alt
Michael Schiefel tenor

Word Vriend van Asko|Schönberg en steun onze uitvoeringen. Lees hier meer

jun. 15 2024

zaterdag

14:00

Nijmegen

Concertgebouw de Vereeniging

Gratis toegankelijk
Tickets