fbpx
on air now

Studio talks Lisa & The F.I.X.


home
credit: Eduardus Lee

Lisa (het alter ego van componist Luke Deane) bracht samen met The F.I.X. in december 2021 haar eerste volledige album Footsteps On The Wall uit, dat werd opgenomen tijdens de eerste lockdown in 2020.

In deze video’s vertellen de musici meer over hun samenwerking. De video’s zijn opgenomen tijdens de repetities in onze GRASpunt studio en tijdens de album opnamen in Splendor.

Met Footsteps On The Wall presenteert Lisa zich voor het eerst aan een nieuw publiek, nadat ze in de underground scene van Nederland en het Verenigd Koninkrijk al langer furore maakte met hartveroverende live acts die indie pop songs vermengen met art performances.

Gelegenheidsband The F.I.X. bestaat uit musici van onder andere Asko|Schönberg en Slagwerk Den Haag die het club geïnspireerde geluid, de donkere electronica en met bassen gevulde sound van Lisa en haar band verrijkt met instrumenten als duduk, cymbalom, panfluit en cello.

Nu verkrijgbaar
In de verstilde sfeer van de weken waarin de muziek van  Footsteps On The Wall ontstond, is het album een luistertrip voor lange winteravonden. De *limited edition* LP is verkrijgbaar via de Asko|Schönberg webshop.

Footsteps On The Wall is mede mogelijk gemaakt met financiële steun van het Fonds Podiumkunsten.