Online Play Along instructies


In C - music in quarantine

Door middel van ons project In C, music in quarantine willen wij musici over de gehele wereld aan elkaar verbinden. Speel mee, stuur je audio recording op, en wij voegen het toe aan onze versie! Lees hier hoe je te werk gaat.

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen? Bekijk de FAQs.

Wat heb ik nodig?

Tips:

Opnemen:

Je hoeft alleen audio op te nemen, geen video. De bladmuziek zal te zien zijn in het filmpje, maar je kan het ook hier downloaden.

Klaar met spelen? Het enige wat dan nog resteert is het opsturen van je opname. Stuur deze via www.wetransfer.com naar info@askoschoenberg.nl

We zouden het leuk vinden om een collectie foto’s te hebben van alle musici die meespelen. Daarom vragen we iedereen om een selfie mee te sturen van jezelf en de plek waar je hebt gespeeld! We voegen je selfie dan toe aan het “In C” fotoalbum op onze website. Uiteraard is dit niet verplicht. 


Bekijk hier de originele versie van In C, music in quarantine en de opvolgende versies waarop steeds meer musici te horen zijn. Ook vind je hier een fotocollectie van alle musici over de hele wereld die hebben meegedaan, plus een lijst waarop te zien is waar de participanten vandaan komen. 

Lees hier meer over de motivatie voor dit project door onze violist Joseph Puglia.

Lees hier meer over het Rode Kruis en waarom wij geld voor hun inzamelen.