Het Rode Kruis & In C


play it forward

Door middel van onze wereldwijde online play along, In C, music in quarantine, willen we € 1000 ophalen voor het Rode Kruis. Tijdens de (muzikale) isolatie waar wij ons in bevonden wilden we stilstaan bij andere mensen die in emotionele of fysieke isolatie verkeren. Het Rode Kruis zet zich in voor deze mensen. Lees hier meer!

Hulp aan mensen in nood. Daar staat het Rode Kruis voor. Ze bieden hulp aan mensen die te maken krijgen met een natuurramp, conflict of een andere noodsituatie. Dat doen ze bijvoorbeeld door het bieden van medische zorg, onderdak, voedsel en schoon drinkwater. Maar ook bieden ze hulp aan mensen die hun dierbaren zijn kwijtgeraakt toen ze op de vlucht sloegen.

Zo helpt het Rode Kruis met het zoeken naar vermiste familieleden en het herstellen van het contact door middel van hun project Restoring Family Links. Met behulp hun wereldwijde netwerk van vrijwilligers kunnen ze op veel plaatsen in de wereld een zoektocht beginnen. 

Steun jij het Rode Kruis? Op onze Facebook pagina kan je vanaf 10 juni bijdragen aan ons doel om € 1000 op te halen door middel van ons project In C, music in quarantine. Mochten we ons doel niet bereiken, dan leggen wij zelf het laatste geld bij.

Lees hier meer over In C, music in quarantine.